20 Kasım 2013 Çarşamba

İzlanda'nın Zaytung'u: Kaybolan Hırvat kalesine bugün ulaşıldı



Dünkü Hırvatistan maçı pek de beklenildiği gibi gitmedi (Maçtan önceki gece futbolcuların tablet bilgisayarla oyun oynarken çekilen fotoğrafları?). Hırvatistan ilginç şekilde 10 kişi kalmasına rağmen, o devasa stadda 15 kişi gibi görünmeyi başardı. İzlandalı oyuncular da hayatlarının en önemli maçında Hırvatistan kalesine yaklaşamadı bile. Gerçi... maçta bir Hırvatistan kalesi var mıydı, ondan da emin olmamak gerek. İzlanda'nın Zaytung'u Baggalutur, dünkü maçta gözden kaybolan Hırvatistan kalesinin peşine düşmüş ve sonunda kaybolan kaleye ulaşmış. Böylece dünkü tuhaf oyunun ardındaki sır perdesi de ortadan kalkmış oldu. Bundan sonra bir değil iki adet kaleyle oynanan maçlar izlememiz dileğiyle...

Hırvat Kalesi Bulundu

Uzun arama çalışmaları sonrasında, kaybolan Hırvat kalesine bugün ulaşıldı. Hırvat kalesi bilindiği üzere, Hırvatistan ile İzlanda arasında oynanan dünkü maç sırasında arkasında iz bırakmadan ortadan kaybolmuş ve İzlandalı oyuncular kaleyi bulmayı bir türlü başaramamıştı.

Sahil Güvenlik Birimi ile işbirliği içinde çalışan Hırvat Arama Kurtarma Ekibi, kaybolan kaleyi stada yakın bir bölgede bulmayı başardı.

Hırvat kaleciye ise henüz ulaşılamadı. Kendisinin dünkü maçta sahada olup olmadığı henüz netlik kazanmış değil.

http://baggalutur.is/frettir.php?id=5807

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder